helena blomqvist på fotografiska

Måste bara tipsa er om Helena Blomqvists utställning som håller på fram till den tredje juni. En skicklig fotograf som lyckas få fram den sån magisk och drömsk känsla i hennes fotografier. Hennes senaste serie The elephant girl är helt otrolig, hon arbetar upp sina scenografier själv som hon sedan fotar och efterarbetar tillsammans med andra fotograferingar. Vill ni se ett smakprov på hur hon arbetar kan ni klicka här.

blommönster

Det har varit dagar blandat med vilsenhet, stress och lite sömn. Ska försöka fixa min dator snart så att det blir bättre med uppdateringen här! Annars så måste jag bara berätta att jag kom in på gymnasiet jag sökte till, Kungstensgymnasiet inrikting Foto. Lycklig.

ensamheten han lämnar efter sig

Kom hem för någon timme sen vilket känns sådär med tanke på hur ensamt det kommer att kännas efter många nätter bredvid honom. Imorgon ska jag dock träffa mina fina tjejer för att fira Elina vilket kommer stilla ensamheten. Saknat dom så. Dessutom håller vi på att boka vår resa till new york nu vilket är superpepppp.

hemmagjord påskpresent

Tänkte att jag skulle ge er ett litet tips på presenter om ni kanske inte har så mycket pengar och vill ge något mer personligt. Köpte griffelfärg på granit samt koppar på ikea och gjorde några koppar som den ovan för att ge i påskpresent. Lite småkul att ha en kopp att kunna anteckna eller rita på. Färgen räcker dessutom länge så då finns det över ifall man kanske har lust att göra något annat som en griffeltavla eller liknande! Idén fick jag från Trendensers inlägg.

klädrunda hos mormor

Var hos mormor idag och letade igenom hennes gamla garderobe. Klänningar, kjolar, skärp och en hel del väskor. Hittade även morfars gamla stickade sjömanströja han köpte i London som tjugoåring. Kanske visar någon gång! Tycker förövrigt att det är lite jobbigt att åka hem till storstaden imorgon, så jäkla skönt att bara kunna cykla omkring här nere och inte känna sig så tvungen att göra en massa saker.

påsklovshäng i skåne

Har rest söderut för att fira påsk, känna sanden mellan tårna och få fräknar. Jesper är med och just nu mår jag så himla bra.

du var full och jag var full, i aprilsolen

Mesta delen av anledningar till min frånvaro här är att min dator inte fungerar som den ska. Har använt min mammas dator mycket på sista tiden men dock har den inget photoshop varav inga bilder. Ligger även hemma och är sjuk för tillfället, försöker bättre mig till påsklovet som är redan om två dagar. För att muntra upp mig sufar jag en massa och letar vintagebutiker till Paris i vår samt kollar en massa street-view på google maps. Inser hur mycket jag längtar tillbaka, ska bli så jävla bäst att åka dit i maj med en massa vänner. Mindre än två månader ju. Underbara april har även kommit, som ni alla vet, så nu och en månad framåt kan jag titta upp på himlen och tänka på bästaste Håkan.

ett år tillsammans

Idag var det ett år seda jag sa till Jesper att ok då, vi kan väll vara tillsammans. Det absolut bästa beslut jag tagit. Året har gått så fort och helt plötsligt så sitter vi här på sängen igen, ett år senare och bara tänker att vad fan hade häntom jag sagt nej? Att nej Jesper, jag vågar inte riskera vår vänskap. Kan vi inte bara vara vänner? Jag älskar honom så jävla mycket och kan inte tänka mig en värld där Jesper och Maja ihop inte existerar. Grattis till oss på ettårsdagen.

lördagskvällen dagen innan

Vaknade imorse av att det var snöstorm så jag gjorde ett bra beslut att stanna i sängen några timmar för att bara läsa. Åkte till centrum med mamma för att handla mat samt hittade denna bästa kanintröja från HMs rea. Ikväll är det lördag när jag och Jesper är sådär totalt missmatchiga. Vi har gäster hemma med en massa småbarn som springer runt varav tjejerna efter Jesper men det är ok. Trötta och ska sova nu hejdå.