tills vidare

 
Det har hänt så otroligt mycket att jag glömt bort både er och resten av omvärlden som inte hör till mitt gymnasium. Ungefär. Men sen dess vi hördes har jag hunnit fylla år och blivit firad av olika slag med vänner och familj. Jag har även hunnit gå på Fotografiska och slänga på mig en förkylning. Ska försöka bli bättre på att höra av mig men tills dess får ni ha det så bra!  

första veckan i gymnasiet

Det har gått nästan en vecka av skolan och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för att beskriva hur det har varit. Men det känns så himla bra alltihop och jag har träffat så många bra och fina människor. Hoppas det går bra för alla er där ute som också sitter i samma sits. Och vet ni? Imorgon fyller jag år, så himla pepp!!

att börja gymnasiet

Imorgon börjar jag gymnasiet och jag vet inte vad jag ska säga för att beskriva den känslan jag har haft i ungefär en vecka nu. Det är som tusen fjärilar i min mage med en skräckblandad förtjusning och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Klart att man kommer sakna sin gamla skola men jag tror ändå att det här kommer bli så bra.

nakna ryggar


upplever bland det bästa av stockholm

Jag och Jesper hade stämt träff så jag satte på mig mina favoritsneakers och den finaste klänningen och åkte in till stan.
Vi tog färgen över till Djurgården, tycker att man gör det för sällan.
Och satte oss ner för att äta. Finaste utsikten gånger två.
Hans nya klocka jag planerat att sno.
Sedan kom regnet så vi gick runt och tittade på alla de fina husen innan vi satte oss på tåget hem igen. Himla bra dag! Nu ska jag hem till bästa Jasmine för att sitta vid vattnet, prata och njuta av sommarlovets sista dagar.

och du är uppe bland molnen

Hur mår alla ni? Har bara varit hemma och vilat upp mig idag och känner mig himla mycket bättre. Ska kanske gå till fotbollsplanen i närheten för att titta på min pojkväns match men sen blir det hem och sova så att jag äntligen kan få träffa mina efterlängtade vänner imorgon!

PS. Nu så är det äntligen färdigt! Bloppisen alltså. Klicka här!

underwater chorus, gathers right before us


uppskjutning

Har gått och blivit sjuk så bloppisen kommer så fort jag samlat kraft till att fixa till bilderna! Godnatt fina ni.

snart dags för bloppis!

Sitter och pillar lite med en bloppissida till alla de kläder jag inte längre använder. Kommer troligen upp senare idag. Vad sägs om det?

årets första

Nu ska jag iväg på årets första kräftkalas iklädd i mina nya manchester från Monki, instoppad klänning och loppisfyndad kofta!

how could you forget your yellow bird

Möttes av min bästabästabästa Jesper igår när jag kom hem. Det positiva med att vara ifrån någon är ju ändå när man träffas igen. Så bra. Har ätit frukost nu och ska fortsätta att packa upp och förbereda mitt liv efter sommaren.

änglalek


i found shelter in this way

Nu har äntligen mina fina vänner kommit ner till mig så imorgon åker vi till Köpenhamn för en dag och har det bäst helt enkelt. Hoppas ni mår fint! Kramkram.

bortglömda bilder från åland


men jag kommer nog tillbaks, där jag kommer ifrån

Snart ska jag ner med mormor och mamma för att äta på kära Hos Jonas nere i hamnen där jag jobbat i sommar. Ni förstår, jag är rätt taggad på att vara jobbig kund istället för att serva. Såklart.

sommaren snurrar fort

Nahita och deras fyra månaders hund Tosca.

Och så har det blivit Augusti. En efter en åker hem från sommarstugeområdet men jag känner mig inte klar. Inte än. Så nästa vecka när mamma åkt hem kommer två av mina fina vänner ner för att avsluta sommaren här nere med mig! Och sen, sen börjar gymnasiet. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.