torsdagslistaJag längtar efter att få känna sina skor mot Paris gator eller att känna sand mellan tårna. Längtar även efter att bli sådär riktigt riktigt frisk och att mitt hår växt så att jag kan göra långa fina flätor.

Jag är ledsen över att jag kanske inte hinner bli frisk inför Mobinas födelsedags/inflyttningsfest. Vill så gärna.

Jag äter helst pappas hemma gjorda spagetti och köttefärsås.Jag glad idag över att min bästa pojkvän kom över för att se hur jag mådde och för att ta med sig en chockladboll. Den godaste jag ätit på länge.

Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning att sluta nian och börja i en helt ny skola med helt nya elever. Jag längtar så himla mycket men är fortfarande nervös för att jag inte kommer att börja i den skolan jag vill.Det finaste jag vet är Jesper, mina vänner och min familj.  Tycker även om att bara kunna vara med dom man tycker så mycket om utan någon som helst stress, känslan när man får sådär mycket inspiration att man kan sitta och teckna fotoskisser utan stopp och överraskningar.

Jag läser Norwegian Wood med Haruki Murakami.

Jag är galet stressad över att jag knappt rört skolarbetet på nästan en vecka på grund av att min ork satt stopp.

Jag lyssnar helst på Håkan Hellström. Tröttnar aldrig på hans musik, kan lyssna om och om igen. Just nu lyssnar jag även mycket på Frist Aid Kit och Russian Red.


Jag drömmer om att få jobba med det jag tycker bäst om i den staden jag tycker bäst om med pojken jag tycker bäst om. Fotograf i Paris med Jesper. Jag drömmer även om att få resa jorden runt och få upptäcka så många olika religioner.

Jag blir nostalgisk av gamla blogginlägg, gamla dagböcker från när man gick i fyran, när det bara är jag och mina vänner och de drar igång en massa låtar som man minns så mycket från.

Bilderna är från moncabinet och listan är tagen från Flora.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback