wouldn't it be nice to live together , in the kind of world where we belong

Analoga bilder från våren/tidig sommar. Jesper inför hans fotoprojekt i skolan, rosor och från när vi var på Nordea Masters på Bro Hof.

Sen jag skrev sist har det varit fantastiskt väder i en vecka, har vi haft finbesök av barndomsvänner, har jag jobbat en massa och så har vi myst en massa på stranden med lägereld bland annat. Hoppas ni har det super nu i slutet av juli, njut!

fast vad vore svensk sommar utan regn?

Smakar på de sommardagar vi har fått och troligen är här för att stanna. Åker runt på gårdsloppisar med mormor. utnyttjar stranden och Vejbybadet så gott det går. För att bara ligga där, läsa och lyssna på glada barnskrik från poolen. Jag har ju själv varit där, när jag gick på simskolan, kalla sommardagar som femåring. Och sen kvällsjobba. Vad skulle jag göra på restaurangen och kiosken om det var dåligt väder?

sysselsättning

Vad passar bättre när det regnar än att sätta på bra musik och måla? Så himla underbart när man hör regnet mot taket samtidigt. Men troligtvis blir det finare ikväll vilket betyder jobb! Ska bli så himla kul att komma igång igen. Vad gör ni fina idag? Kram

österlen, dag två

Vaknade upp till bästa frukosten.
Nybakat bröd och allt.
Första stoppet blev Glimminge hus, som enligt mina föräldrar är ett ställe man måste besöka. Har dock inte samma uppfattning.
Det blev Bjärrby strand.
Lite vind.
Efter några ofotade stopp blev det Ales stenar.
Vilket även blev det sista på denna trippen!

österlen, dag ett

Vårt första stopp vad Yngsjö strand!
Där husvagnar verkade trivas..
Men man förstår ju varför!
Efter paradisstranden hittade vi ett sommarcafé av ett gammalt stall. Hej hästen!
Fota äppelträd från Kivik är ju såklart ett måste!
Vi bestämde oss för att besöka Stens huvud där det precis började regna.
Ganska fett ändå ju.
Blåsigt.
Och så kom vi fram till Lunkaberga, det b&b vi skulle sova över på.
Så sjukt mysigt och fint överallt så man vet inte vad.
Och sen så får man ju inte glömma svalorna som bodde i utehuset. Och svalungarna, åh.
Och så var det med första delen! Resten får ni se någon annan dag!

rosor en juninatt

Och när kommer sommaren tillbaka?

lite nektariner och klänningar och så

Sitter och posar lite med min nektarin i väntan på att mormor kommer på middag. Den lilla Österlen-trippen vi gjorde var förresten supermysig! Lite regnig dock men vadårå. Den fina vita klänningen kommer ifrån Forever21 när vi var i New York! Vad tycker ni förresten om min lite mer uppdaterade design? Tjusig eller?

analogt från april


runt om i skåne

Nu åker jag och min familj ut på en liten trip runt i skåne med övernattning. Vi ses på onsdag!

matriell lycka

Hittade detta på bästa loppisarna här nere i skåne för en knapp hundralapp. Är det detta dom talar som matriell lycka?

café-tips: lillaro

Mitt favoritcafé finns här nere Vejbystrand, heter så fint som Lillaro och drivs att ett mysigt och trevligt par. Det är hembakat, ekologiskt, egensydda kläder hon säljer, loppisfyndade och udda inredning. Är ni här nere och svänger tycker jag absolut att ni ska göra ett stopp, bästa någonsin!

det blev ju bra till slut

Så vi packade våra saker och tog oss ner till stranden!

midsommarutstyrsel

Såhär såg jag alltså ut på midsommar iklädd i mormors fina gamla blomsterblus.

new york, sjätte dagen

Den sjätte dagen var det midsommar. Vi startade dagen med frukost på ett sånt där superamerikanskt ställe, därefter spenderade vi förmiddagen med tunnelbaneåkande och ett besök på MoMa. Tyvärr kom regnet och åskan fram mot eftermiddagen när vi planerat att fira midsommar med andra svenskar i Battery park så vi hamnade där vi brukade, i Soho. Nu var det dessutom slut på New York-resan, dagen därpå fotade jag inte något eftersom att det var dags för hemfärd!

new york, femte dagen

Den femte dagen i New York hade vi bestämt oss för att ta oss uppåt till Midtown för att besöka turistattraktioner man måste så som Times Square och Rockefeller Center. Utsikten var ju så sjuk, svårt att beskriva. Efter att ha strosat omkring där uppe tog vi oss tillbaka till Soho igen. Ovanför på bilden på mig och David kan ni skymta en klänning från Forever 21, helt underbar!

besökte nya hamnen en kväll under regnuppehållet


det bästa av svensk sommar

Var i min morbrors sommarstuga för någon dag sen för att äta middag med släkten och lyssna på regnet som smattrade på balkongtaket.

skickar ut regnkramar till er

Tänkte bara slänga in ett litet hej till er alla där hemma! Någon som har förslag på vad man skulle kunna hitta på förutom photobooth regniga dagar som dessa?

trivs bra här

Har det så bra här nere på landet! Införskaffat mig världens finaste anteckningsbok till min samling med tillhörande. Turkost - såklart.

lite nytt under den fjärde dagen

Såhär såg jag ut den fjärde dagen i New York! Kände mig rätt töntig, om jag ska vara ärlig, i ny kjol och skor men vadfan.

avsked till storstaden

Bilder från Åland.
Nu tar vi vårt pick och pack och åker söderut till sommarstugan för att känna sand mellan tårna i fyra veckor.

du kan bli beroende av en viss sorts sorg, liksom slutet, alltid slutet


känner på sommarens dagar

Har knappt varit hemma de senaste dagarna, träffat vänner jag inte kommer träffa på en månad innan jag åker ner till vårt landställe vilket förklarar tomheten. Men snart så ska ni få se!

new york, fjärde dagen

Den fjärde dagen åkte vi på en såkallad hush-tour i Harlem och Bronx vilket var fett. Guiden var ingen annan än Grandmaster Caz och han visade oss runt på sånna ställen som var festen där hip-hopen startade, platsen där Notorious Big dog och hans egen skylt på Bronx walk of fame bland annat. Om ni är i New York är det ett måste, det var så jävla grymt helt enkelt. På kvällen tog vi oss uppåt och åt på ett supermysigt mexikanskt ställe. Och det var dag fyra!

första dagar av juli och solen kom

Hemma igen efter en fin vecka för ta-igen-tid med vänner.

bortglömt från juli

Tre bilder min fina kille från engångskameran förra sommaren. (att jag inte skannat in bilderna för ens nu?)

blommigt i brooklyn