om att gå ut grundskolan och åka till new york

Idag har jag skolavslutning och allt vad det innebär. Känns sorligt, lyckligt, nostalgiskt och tusen andra känslor jag inte kan sätta fingret på. Känns också så himla overkligt att inte kunna träffa de här tjejerna jag gått med i fyra år, varje dag. Tyvärr kommer jag inte hinna skriva någonting mer innan New York eftersom att jag åker tidigt imorgon (!!!!!). Tror inte riktigt på det än, kommer nog inte förstå det för ens jag ser Times Square. Kommer jag åt internet är det klart att jag uppdaterar där, följ mig så får du veta ifall det går! Ha det nu en himla underbart bra start på sommarlovet och njut! Kramar på er.

Kommentarer
Postat av: Ida

Så fina ni är!! Underbara klänningar och skor allihopa! Ha det super i NY! :D

2012-06-13 @ 22:56:52
URL: http://idawe.blogg.se/
Postat av: I

Hej!

Måste först bara säga att din blogg är superhärlig, inspirerande och mysig! Måste bara fråga dig en sak angående en fotoapp. Någongång skriv du om en app där man kunde "fixa" lite med flera bilder samtidigt, man kunde använda flera bilder i en och samma bild och göra någon mer transparent än den andra osv. Jag laddade ner den, men råkade radera den och kommer inte ihåg vad den heter. Gör du? Det skulle vara toppen om du du kunde skriva det i sådana fall, jag saknar den! :)

Kramar!

2012-06-17 @ 15:03:43
Postat av: Diman Dilir

åh, fin bild.

2012-06-19 @ 16:55:02
URL: http://dimandilir.blogspot.com
Postat av: rebecca

sv: tack så mycket!

2012-06-20 @ 11:34:08
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/
Postat av: ------ rosigakinder ------

Svar till "I": Först och främst, tack så himlahimla mycket! Appen heter "dxp" eller "dxp free". Beroende på ifall man vill betala eller inte alltså! Hoppas det hjälper, kram!

2012-06-24 @ 21:50:19
URL: http://rosigakinder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback