om skolarbeten och fotografier


Sitter i skrivande stund i skolan och försöker få ro till att skriva klart en text till svenskan. Det har varit så himla myket på sista tiden med projektveckor och sjukdomar. Sen sist vi hördes har vi gjort pamfletter mot doping och ovan kan ni se mina bilder till den. Det är så himla fint att få möjlighet att arbeta med ämnen man tycker så mycket om. 

om lördagsaktiviteter

 
 
Promenerade längs Norr Mälarstrand igår med min fina kille för att sedan avsluta på favoritfiket vid fridhemsplan. Äter så himla mycket clementiner nu så jag vet inte vad. Bland det bästa med årstiden, man måste ju passa på.

well sometimes there is no time to climb to the stars

 
Vaknar upp till gråa, mörka men så mysiga morgnar nu för tiden. Hösten är som bäst nu vid månadsskiftet med skiftande färger och lagom kallt så att man kan vira in sig i tjocka halsdukar utan att dö av värme och utan att dö av kyla. Trivs. På den nedre bilden ser ni även lite av min nya skjorta, så himla bäst i samet. Hoppas ni har det fint!

har en sån tur att jag har dig

 
Idag firade jag och min finaste Jesper ett år och sex månader med att gå på halvkass bio, hångla och prata om hur snabbt tiden har gått.