vaknade upp bredvid den finaste personen


snart oktober månad

 
Det är så himla mycket som snurrar just nu och även fast jag läser foto så hinner jag inte fota så mycket som jag skulle vilja. Varav tomheten här. Ni får två instagrambilder för att försöka gottgöra er, följ gärna mig. Heter majanson där. Ska försöka ta med kameran lite oftare i fortsättningen, helst när jag inte har en dator att släpa på. Hoppas ni mår fint i höstvädret för det gör jag. 

födelsedagsfirande av lillebror

 
Idag fyller världensbästa lillabror hela fjorton år. Ska äta tårta och bara mysa med familjen hela dagen idag. 

höstmörkret på morgonen har inte dragit ner en än.

 
Lever numera på att vira in sig i tjocka halsdukar samt äta långa sovmorgonsfrukostar medan regnet smattrar utanför. Idag ska jag klä mig i min bästa roströja för att senare träffa mina vänner från förra skolan över en middag! Kommer bli bäst.

kan någon säga vad vi väntar på.


 
Det är så himla underbart att hösten har kommit, inget är mysigare än stora halsdukar. Var på insparksfest i fredags i Skyddsrummet på Södermälarstrand vilket var himla kul, så pepp på vår kommande! Vi har hunnit med vår första fotouppgift i skolan, ett självporträtt vilket var skrämmande men så kul. I och med det klippte jag även av mig håret, den här gången jämnlångt tillskillnad från katastrofen förra hösten, haha. Men mer om allt och det och så senare!